Ще има шесто издание, а тази вечер ще бъде представен

...
Ще има шесто издание, а тази вечер ще бъде представен
Коментари Харесай

Разбиха слуховете за смъртта на Spice music, фестивалът стартира ударно

Ще има шесто издание, а довечера ще бъде показан първия топ реализатор за 2024 година

5-ото издание на Spice music festival започва нощес стремително на Морска гара в Бургас. Хиляди меломани се събраха, с цел да слушат някои от най-големите звезди на 90-те години – Dr Alban, Alexia, Fun Fanctory, Paradisio и U96.

Структурата на фестивалното градче бе изменена през тази година поради решението на Държавното дружество „ Пристанищна инфраструктурктура “, ограничаващо част от пространството. Това сътвори известни компликации за посетителите. Имаше и проблеми с влизането в зоната и към 19 часа се бе събрала огромна опашка, само че казусът бе позволен относително бързо, а уредниците се извиниха за неудобството.

В разгара на купона промоутърите оповестиха и огромната вест – ще има шесто издание на хитовия фестивал. В последните месеци се спекулираше, че 2023 година е надали не последната за Spice music festival. Слуховете бяха нелогични, тъй като до момента в Бургас са пристигнали над 80 топ реализатори и десетки хиляди почитатели, предходната година бе строшен върха по посещаване. Въпреки това се разпространяваха и мнозина ги одобриха за чиста монета.

Промоутърите обаче ги разрушиха на пух и прахуляк, анонсирайки, че ще има Spice music festival 2024. Нещо повече – довечера ще бъде оповестена първата огромна звезда за идната година. Очаква се това да е топ група или реализатор, който ще провокира сензация. Организаторите оповестиха, че през днешния ден пропуските за идната година ще се продават на промоционална цена, която е два пъти по-ниска от актуалната. Прозорецът ще се затвори довечера към 22 часа, когато ще се разгласи първият хедлайнер за 2024 година.

Фестивалът с музиката от 90-те години се радва на сериозен интерес. Този уикенд действително Бургас е претъпкан – няма нито една свободна стая в хотелите или апартамент, отдаван посредством профилираните платформи.

Тази вечер Spice продължава с Гумени глави и Мишо Шамара, Culture Beat, Nana, Snap и Kate Ryan.



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР