Ще има ли импийчмънт и за Доналд Тръмп-младши? Това попита

...
Ще има ли импийчмънт и за Доналд Тръмп-младши? Това попита
Коментари Харесай

Георги Марков: Ще има ли импийчмънт и за Доналд Тръмп-младши?

Ще има ли импийчмънт и за Доналд Тръмп-младши? Това попита в пост във Facebook депутатът от ГЕРБ Георги Марков.

Пибликуваме поста му без редакторска интервенция:

Президентът Байдън сподели МЪДРИ думи, че ще работи за ОБЕДИНЕНИЕТО на Америка. Тя в действителност е доста разграничена, лани изпотрошиха и подпалиха маса градове, исторически монументи, обезглавиха даже скулптура на Исус Христос.

В същото време, когато новият президент приказва за обединяване, демократите внесоха искане за импийчмънт на Тръмп 9 дни преди края на мандата. И Байдън го поддържа. Що ли за обединяване ще бъде това, щом ФБР съдебна експертиза ТРЕВОЖИ И БИЕ КАМБАНАТА за заплаха от въоръжени въстания във всички огромни градове на Щатите, в случай че сегашният президент бъде освободен предварително.

В неделя по CNN огромният артист Арнолд Шварценегер извади един голям меч, постави го на бюрото си и прикани да се признае вотът в интерес на Байдън, наричайки изборите почтени. И той прикани за обединяване, но незабавно по-късно изтърси, че Тръмп е най-слабият президент в историята на Америка.

Не ми е работа да приказвам от името на 75 млн. американци, освен това дали своят вот на урните, а не от гробищата, но няма по какъв начин да не са се почувствали кофти, че са толкоз глупави, че са били "за " подобен слаб президент.

Г-жа Пеноси пък даде сигнал от американския Сенат да няма към този момент мама и баща, той и тя. Не имам вяра да са се зарадвали фермерите от Централните щати, които са християни, честват Коледа и Великден, имат съпруги дами и деца от тях. Трудно ще се обединят към "обединителната " фраза да няма мама и баща.

Явно ще се върви към ОБЕДИНЕНИЕ посредством РАЗЕДИНЕНИЕ.

Затвориха устата на Тръмп в обществените мрежи, който е настоящ президент и се получи необичайно обединяване. Той получи поддръжка от госпожа Меркел и от господин Навални, които схващат, че зорлем ще създадат Тръмп воин. Синът му Доналт младши съобщи, че на този цирк несъмнено се смеят Сталин, Ленин и Мао. Дали те се смеят не знам, само че сигурно се смеят президентите на Китай и Русия - Си и Путин.

Приятели, заговорих за младия Тръмп и се сетих, че е доста готин - висок 190 см., както баща си, красавец, върви по мадами, просветен, роден в сърцето на Манхатън и с политически опит. И си рекох, че като нищо може да се яви през 2024-та за президент. Ще бъде на 52 години. Няма да му би трябвало и партия. Ще проповядва против глобализма, против износа на народна власт и "за " мама и баща. Едва ли ще завоюва цяла Америка, но за половината е несъмнено.

Чак от България умни хора, като политолога Андрей Райчев и моя другар журналистът Петко Георгиев, които симпатизират на демократите, вярно ги посъветваха да я карат по-полека: Тръмп има над 70 млн. гласоподаватели, някои от които върли почитатели, демократите би трябвало да се мъчат да приобщат Централните щати и т. н. Но демократите не ги чуват и желаят импийчмънт до дупка.

Реших и аз, като някогашен парламентарен арбитър, да им предложа нещо: импийчмънт и на Доналд Тръмп-младши, импийчмънт до дупка, па каквото сабя покаже. Някои ще ме репликират, че го няма в Конституцията, но и ще се поправи - след 15-тата корекция ще има 16-та и толкова.

Бог да пази демокрацията във Великата Америка!

Ще има ли импийчмънт и за Доналд Тръмп-младши? Президентът Байдън сподели МЪДРИ думи, че ще работи за ОБЕДИНЕНИЕТО на...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР