Ще има ли блокада на Венецуела - в смисъл на

...
Ще има ли блокада на Венецуела - в смисъл на
Коментари Харесай

САЩ може да наложат всеобхватна блокада на Венецуела

Ще има ли обсада на Венецуела - в смисъл на нови тежки стопански наказания? На този въпрос американският президент Доналд Тръмп към този момент дава отговор в смисъл, че това ще стане, съобщи БГНЕС.
Министерството на финансите на Съединени американски щати разгласи нови наказания, свързани с Венецуела, ориентирани против 10 лица и 13 организации, за които се твърди, че са свързани с активността на локалните Комитети за доставяне и произвеждане на Венецуела.
Венецуела изживя филантропична и политическа рецесия, която се ускори през януари, когато подкрепяният от Съединени американски щати водач на опозицията Хуан Гуайдо се разгласи за краткотраен президент на страната, откакто оспори преизбирането на настоящия президент Николас Мадуро.
Съединени американски щати и общо 50 страни, измежду които България, признаха претенцията на Гуайдо. Русия, Китай, Куба, Боливия, Турция и някои други страни обаче обявиха, че признават единствено конституционно определения Мадуро за законен президент на Венецуела.
Каракас и венецуелската съпротива водят договаряния за превъзмогване на рецесията от от май с посредничеството на държавното управление на Норвегия. По-рано този месец делегация на венецуелското държавно управление и представители на опозицията организираха тридневен кръг от договарянията, проведени от Норвегия в Барбадос.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР