Ще има или няма да има ротация? Ще има, обещават

...
Ще има или няма да има ротация? Ще има, обещават
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Има ротация, няма ротация. Има зелени, няма зелени...

Ще има или няма да има ротация? Ще има, дават обещание всички, в това число Бойко Борисов. Може и да няма, сподели той през днешния ден, в случай че Габриел и Денков " не се схванат ".

Ключови членове на  " Зелено придвижване " (ЗД), третият сътрудник в " Демократична България ", напущат партията от края на предходната седмица насам, научи Клуб Z. 

Няма да има прошка за противозаконни градежи - държавното управление отдръпна оферти законопроект след апели на ПП-ДБ. Казусът с обектите с нарушавания ще се взема решение от още несформираната нова антикорупционна комисия.

Украйна унищожи огромен съветски десантен транспортен съд през днешния ден -  " Цезар Куников ". По необичайно стичане на събитията на същата дата преди 81 години умира и истинския руски военачалник Цезар Куников.

Скандална ли е промяната на ЕГН-то на Нотариуса? Не, и тази процедура съществува от 90-те, за нея ни предупреждаваше в миналото и основният секретар на Министерство на вътрешните работи ген. Бойко Борисов.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР