Ще има или не подкрепа за проектокабинета на Има такъв

...
Ще има или не подкрепа за проектокабинета на Има такъв
Коментари Харесай

Ще има или не подкрепа за проектокабинета на Има такъв народ - разговорите продължават

Ще има или не поддръжка за проектокабинета на " ИТН " - и през днешния ден не престават диалозите в Народното събрание. От партията на Слави Трифонов оповестиха, че ще спазят конституционния период, с цел да внесат при президента своето предложение за кабинет. Срокът изтича на следващия ден.

Разговорите с " Изправи се БГ! Ние идваме! ", " Демократична България " и " Българска социалистическа партия за България " не престават. Засега обаче няма съответни отговори от трите обединения ще поддържат ли проектокабинета на " ИТН ".

" Декларацията, която прочетохме от трибуната на Народно събрание, с опорките в тази декларация, те се припокриват с всички политически партии, с които сме водили диалози. По тези тематики имаме 99,9 покритие. Както сме казвали до този миг, не сме затворили вратата към никого. Така че тези срещи са естествени да протичат. Ако имат предпочитание, ние сме свободни да беседваме, както с " Демократична България " да продължим, там не сме затворили вратата, по този начин и с " Изправи се БГ! Ние идваме! ", както и с Българска социалистическа партия, в случай че имат въпроси ", съобщи Станислав Балабанов, народен представител от Има Такъв Народ.

Относно това дали от " ИТН " са подготвени на някакъв тип съглашение, Станислав Балабанов разяснява:

" Мисля, че декларацията, която беше прочетена, беше ясна. Така че мисля, че това е повече от задоволително. Тежката дума, моралът и достолепието са доста по-важни от един автограф. Чакаме всички да се лишат от страстите си и да постъпят практично. Това е най-важното ".



" Имаме потребност от нужните договаряния, с цел да довършим мандата и да го върнем както би трябвало изпълнен ", акцентира Пламен Николов, претендент за министър-председател.



" Да изчакаме, имаме съвещание на груповите органи. Няма нищо ново ", посочи депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев.

" Тук - в 10.00 часа на следващия ден, сред двете работни експертни групи, не престават диалозите ", сподели още ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР