Ще има и ислямски екстремисти сред мигрантите, които се насочват

...
Ще има и ислямски екстремисти сред мигрантите, които се насочват
Коментари Харесай

Полша предупреждава за вълна от ислямски терористи към Европа

Ще има и ислямски екстремисти измежду мигрантите, които се насочват към Европа вследствие на  За това предизвести министър председателят на Полша Матеуш Моравецки, представен от " Ройтерс ".

Думите му идват в навечерието на националните избори в страната на 15 октомври.

Управляващата националистическа партия " Право и правдивост " (ПиС) сложи миграцията в центъра на своята акция за продобиване на трети мандат.

" В тази огромна миграционна вълна щ е има ислямски бойци, терористи, хиляди млади мъже ще мигрират към Европа ", акцентира на конференция Моравецки.

Полша - дружно със прилежаща Унгария - се опълчиха на за въвеждането на квотна система сред страните членки за разпределение на незаконните мигранти, които доближават Европа.
 Полша и Унгария отхвърлят
Полша и Унгария отхвърлят " диктата " на Европейски Съюз за мигрантите

Двете страни твърдо се опълчват на подготвяното съглашение

Гласоподавателите в Полша ще могат да изразят мнението си по въпроса на референдум, който ще се организира паралелно с изборите.

ПиС показа идния избор като избор сред държавно управление, решено да спре незаконната миграция, и съпротива, която ще отстрани оградата на границата с Беларус и ще одобри мигрантскитет квоти.

Опозиционните партии обаче настояват, че няма да разрушат оградата, а Европейската комисия опроверга изказванието на Варшава , че ще бъде принудена да одобри повече мигранти според новите правила, като увери, че Полша ще бъде освободена от квотната система заради огромния брой украински бежанци в страната.
 Полша споделя
Полша споделя " не " на съглашението на Европейски Съюз за мигрантите

Варшава ще наложи несъгласие на насилственото депортиране на мигранти

Опозицията се съмнява, че ПиС е заела толкоз твърда позиция във връзка с миграцията, колкото твърди, и показва нарастване на имиграцията от страни отвън Европа по време на нейното ръководство, както и

Опозиционните партии настояват, че държавното управление е съизвършител в система, при която мигрантите получават визи по ускорена процедура без подобаващи инспекции, откакто

ПиС пък поддържа тезата, че мащабът на казуса е пресилен и той продължава още от времето на ръководство на опозицията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР