Ще го извикам на участие в заведение този, който изпя

...
Ще го извикам на участие в заведение този, който изпя
Коментари Харесай

Динко награби чалгаджията, поругал химна! Люта закана

" Ще го извикам на присъединяване в заведение този, който изпя " Мила Родина " като кючек, и ще го пребия като куче! Заслужава да бъде осъден от страната. Това е подигравка! "

Това прочувствено съобщи Динко Вълев във връзка грозния кавър на националния ни химн като кючекчийско парче с ориенталски претекстове. Пошлото осъществяване е на Бирджан Хайрединов, а видеото часове наред заставам в интернет, само че по-късно беше изтрито.
-->
Вълев, който закупи национална известност с лова на бежанци, в началото не беше гледал клипа и помоли уеб страницата Пловдив 24 да му го изпратим. Щом го изгледа, Динко безусловно побесня от грозната постъпка.Шокирана и не по-малко прочувствена е и фолкпевицата Кали.

" Има неща, които не се допират! Те са нашата памет, нашето верую, нашата еднаквост като народ. Никъде по света не се е чувало сходно нещо. Не съм го слушала това, няма и да си го пусна. На такива неща би трябвало да се обръща тил и да не бъдат коментирани. Подобно нещо се случи с " Моя страна, моя България ". Ето го втория, който желае да стане прочут ", избухна пред България днес Кали.

Изпълнителката изрично осъжда сходни дейности и се срами от " сътрудника си ". Фолкдивата е бойна натура и постоянно показва мнението си по наболели въпроси, само че не и този път. " Дори не бих го ошамарила. Смятам, че тези пошли и жалки опити за популярност би трябвало да бъдат подминавани.

Надявам се да се получи отзив на реакцията на обществото, а не на самото случване. Абсолютно заслужава да получи наказване ", безапелационна е Кали, която има изкаран курс и за командоси.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР