Ще е трудно за работодателите да приемат мярката 60/40, тъй

...
Ще е трудно за работодателите да приемат мярката 60/40, тъй
Коментари Харесай

Известен бизнесмен: Ако в Китай някой опиташе да се разхожда като Каролев, щяха да го разстрелят

Ще е мъчно за работодателите да одобряват мярката 60/40, защото те би трябвало да платят осигуровките на служащите – за тях това значат средства.

Работодателите избират да пуснат служащите, които да си вземат парите за безработни. Тази мярка е полoвинчата. Това съобщи в утринния блок на bTV предприемачът Красимир Стойчев.

"Положението е съществено. България не може да си разреши да дава по 1000 $ на човек като Съединени американски щати. Стъпката, която можем да създадем е заем, в случай че се наложи ", сподели още той.

Извънредно в БЛИЦ! Жесток удар против Каролев
"Най-тежко обиден е дребният бизнес – магазини, сладкарници, хотели и заведения за хранене. Това са 800 000 души в страната. За тези хора би трябвало да има цялостен мораториум върху заплащанията и налозите ", разкри предприемачът.

"Китай смачка епидемията като пускаше по един човек от семейство на три дни до магазина. Ако в Китай някой опиташе номера на Владо Каролев, да се разхожда, щеше да бъде разстрелян ", разяснява Стойчев.

"Смешно е. Лекари се бият посред си”, съобщи за новия Медицинския съвет Красимир Стойчев и добави: 'Трябва да има ръб по стопанската система, освен медицински. "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР