Ще бъде направен пълен одит на всички първокласни пътища, на

...
Ще бъде направен пълен одит на всички първокласни пътища, на
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: Започва пълен одит на първокласните пътища и магистрали

Ще бъде изработен цялостен одит на всички първокласни пътища, на всички автомагистрали и на инженерните уреди към тях. Този одит е разпореден от 2 дни от заместник-министър Явор Пенчев.

Това съобщи министърът на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов по време на конференция, на която разгласи целите и екипа на министерството.
Гроздан Караджов: За да не е противозаконна, би трябвало ексклузивен закон за Автомагистрала " Хемус "
Участък 10 на Автомагистрала " Хемус " е единственият добър образец, в който нещата са изрядни по Закона за публичните поръчки. Някои от...
Прочети повече
Всички стартирани обекти сега страдат от липса на дефинитивни планове на Оценка на въздействието върху околната среда и не са направени отчуждавания. Започваме интензивно да работим с АПИ за попълване на тези досието, т.е. за узаконяването на всички прави от автомагистралите, заяви министърът, уточнявайки, че това включва и разширението и рехабилитацията на пътя сред Ботевград и Видин.

Започваме да работим по тунелите Петрохан, Шипка и тунела под Стара планина, по продължение на Автомагистрала „ Черно море ”, добави министърът.

Министерство на регионалното развитие започва и  4-годишна стратегия за съществени и превантивни поправки на пътища от републиканската пътна мрежа – от клас 1 до клас 3. Четвъртокласната пътна мрежа също ще бъде настоящо ремонтирана по този начин, както е записано в програмата за ръководство на държавното управление.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР