Ще бъде ли прието евентуално вето на президента Румен Радев

...
Ще бъде ли прието евентуално вето на президента Румен Радев
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Ще има вето, няма да има вето... пак играта на Борисов с маргаритката

Ще бъде ли признато вероятно несъгласие на президента Румен Радев върху Изборния кодекс? С този въпрос водачът на ГЕРБ Бойко Борисов игра и през днешния ден обичаната си игра в жанр " обича ме, не ме обича ". Сутринта, присъединил се в ефира на Нова ТВ с цел да се скара на публицистите, че задават въпроси, Борисов разгласи, че неговата партия ще анулира измененията, които обезсмислиха машинното гласоподаване. Следобед пред ПИК пък сподели, че няма.

Не единствено Борисов е измежду обърканите български политици. Както стана ясно, и Румен Радев, и други са се обидили на вятъра на Марк Рюте и неговата хипотетична имитация, че българската граница се минава с едни 50 евро, демонстрира фактчек.

Войната в Украйна продължава... и на съветска територия. Украинците през днешния ден демонстрираха, че могат да удрят точно и в дълбокия гръб на Русия. Техни дронове уцелиха дребни, само че психически значими обекти в Курск и край Брянск.

Очаквано и Австрия разгласи, че не желае България в Шенген към този момент. Австрийците най-малко не ни отделиха от Румъния, което направиха нидерландците преди дни. Очакваме и острата реакция от служебния министър председател Гълъб Донев, който към този момент размаха пръст на Хага.

Българската банка за развиване наподобява е извор на корупционни кавги, а до момента български еднорог от нея не е тръгнал. Не е ли време просто да я приключим, предлага икономическият кореспондент на Клуб Z Йордан Бързаков.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР