Ще бъде извършен пробив на ул. Кестен“ към бул. Цар

...
Ще бъде извършен пробив на ул. Кестен“ към бул. Цар
Коментари Харесай

Важни промени в трафика и маршрута на някои автобуси заради ремонт


Ще бъде осъществен пробив на ул. " Кестен “ към бул. " Цар Освободител “, по този начин ще  бъде обезпечен обходен маршрут за бул. " Цар Освободител “.  Движещите се по бул. " Васил Левски “  - от базар " Левски “ в посока ХЕИ и бул. " Христо Смирненски “, ще бъдат отклонени по ул. " Роза “ и ул. " Брегалница “. За връзка с бул. " Цар Освободител “ обходът ще се реализира по ул. " Отец Паисий. “

Маршрутни промени ще има за автобусни линии №10, 12 и 23, в сектора на ул. " Прилеп “ - от кръстовището с бул. " Васил Левски “, оповестиха от " Градски превоз “. От жп гарата и Аспарухово, след спирки " Янко Михайлов “ и " Проектантска “, рейсовете ще се движат по бул. " Цар Освободител “. На кръстовището с бул. " Хр. Смирненски “ ще завиват надясно и ще се включват по одобрените направления. Няма да се обслужва спирка " ВиК “, ще се обслужват спирки " Струга “ и " Победа “.

Автобусите по линия №12 от " Бриз “- в посока " Аспарухово “, след спирка " Военна болница “, ще завиват наляво по ул. " Подвис “ и ще обслужат спирки " Зеленика “, " Спартак “, след което ще се включват по маршрута си. За интервала на ремонтните действия по линията няма да се обслужват спирки " Подвис “, " Вятърна мелница “, " ВиК “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР