Ще бъдат създадени предпоставки цената на олиото да не се

...
Ще бъдат създадени предпоставки цената на олиото да не се
Коментари Харесай

Йордан Терзийски за украинския внос: Ще гледаме олиото да не поскъпва

„ Ще бъдат основани предпоставки цената на олиото да не се усилва ”. Това съобщи Йордан Терзийски – народен представител от „ Продължаваме Промяната ”, претендент за кмет на Велико Търново в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по NOVA NEWS в отговор на въпрос дали ще падне цената на олиото откакто освободихме вноса на зърно от Украйна.

Запитан дали може да се обмисли промяната на земеделския министър Кирил Вътев, той съобщи, че сега Вътев е министър и чака да има разговор с сектора.

„ Надявам се, че локалните избори няма да се трансфорат в пленник на стабилността на държавното управление ”, сподели Терзийски.

" Ще има митинги, явно ни се оферират някакви зрелища. Вярвам, че българският народ е доста по-мъдър – „ никой не е по-голям от хляба ”, цитира остарялата сентенция той.

Относно думите на премиера Николай Денков, който сподели, че зърнопроизводителите се държат като терористи, Терзийски сподели: " Как бихте нарекли хора, които държат за пленник всеки един българин с хляба, олиото, месото на неговата маса? "

" Защитаваме интереса на българския жител, пазиме хляба на трапезата му ", безапелационен бе Терзийски. По думите му с настояването да се вдигне възбраната на импорт на зърно от Украйна се пази българският интерес.

Относно упованията му за идните локални избори Терзийски сподели: „ За да се освободи една страна от един модел на ръководство, би трябвало да се освободи столицата. ”

След като бе запитан, че на национално равнище ПП-ДБ ръководят с ГЕРБ-СДС, той отговори: „ На народен проект сме с една обща платформа, а локалната власт се посочила, че там е доста по-мажоритарен избора от хора, на които им пука ”.

Самият Терзийски е номиниран за кмет на Велико Търново. Желанието му е да развие туризма в града, тъй като в този момент градът се е трансформирал в директно място.

„ Не е обикновено Търново да е с по-нисък стандарт от прилежащите градове в района ”, изясни той.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР