Щастливо семейство, събрало се на вечеря в съботния ден. Това

...
Щастливо семейство, събрало се на вечеря в съботния ден. Това
Коментари Харесай

Покъртителни СНИМКИ, направени 10 минути преди убийството на българите в Чикаго

Щастливо семейство, събрало се на вечеря в съботния ден. Това демонстрират фотоси от мобилния телефон на Ивайло Попов, които фамилията даде на BG VOICE. Те са направени десетина минути преди стрелецът да влезе в жилището на българите.



Цветанка Костадинова и Ивайло Попов канят майката на Иво Искра Попова и нейният другар Дейвид на вечеря в събота. Снимките разкриват щастливото семейство, събрало се към масата.

На вечерята би трябвало да участва и синът на Цвети от предходен брак Данаил. Неговият началник обаче го задържа на работа изключително и той закъснява за вечерята, споделя той в извънредно изявление.

Когато идва пред дома на родителите си, чува последния изстрел. Знае, че идва от техния апартамент.

Цветанка с приятеля на майката на Ивайло Дейвид
„ Бях на работа, майка ми и татко ми чакаха посетители – баба ми и приятеля й. Трябваше да свърша работа в два следобяд, само че в последния миг шефът ме изпрати да свърша нещо – по този начин се забавих цели три часа. Това не се е случвало в никакъв случай.

Прибрах се в пет, паркирах пред блока и тогава чух последния изстрел. Сърцето ми спря…

Благодаря на Господ, избави ме! Започнах да си задавам въпроси – в случай че бях там, какво можех да направя. Обаче нищо не мога да върна назад… “, споделя Данаил.

По думите му, вратата на дома им е била отворена, до момента в който фамилията е вечеряло и килърът просто влезнал. Децата отхвърлят да са имали пререкания с него.

Майката на Ивайло Искра с приятеля си Дейвид
„ Това закононарушение беше осъществено от психичноболен човек. С този човек не сме говорили, макар че ни беше комшия. Не сме говорили с него, не сме имали пререкания “, споделя Данаил.

„ Не мисля, че този яд ще утихне. Тази болежка ще ни остане за цялостен живот.

Каквото и да създадем, няма да върнем нашите близки. Трябва да бъдем мощни, да се поддържаме. Животът просто продължава “, изрично е момчето

Искра е щерка на Ивайло от първия му брак. Идва в Съединени американски щати когато е едвам на 4 месеца. Кръстена е на баба си Искра – също покосена от патрон във съдбовната събота.

Данаил е наследник от първия брак на Цветанка. Идва в Съединени американски щати преди една година и в този момент е останал изцяло самичък.

Двамата са безапелационни, че в никакъв случай няма да простят на килъра.

Цветанка и Ивайло приготвят фамилната вечеря минути преди да влезе стрелецът

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР