Щастието в една връзка иска усилия и зависи от много

...
Щастието в една връзка иска усилия и зависи от много
Коментари Харесай

Това са нещата, които щастливите двойки НЕ правят

Щастието в една връзка желае старания и зависи от доста условия. То върви ръка за ръка с положителните привички и по тази причина е добре да си изградите такива, в случай че желаете да имате щастливи връзки. Ето и какво не би трябвало да вършиме, с цел да сте в щастлива връзка.
Не се оплакват от връзките си пред други хора и другари

Щастливите двойки са наясно, че би трябвало да приказват непосредствено един с различен за проблемите. Те не позволяват други хора във връзката си или не се съветват с тях, когато имат проблеми. Времето с приятелките в действителност е отлично, само че не го използвайте, с цел да се оплаквате от колегата си. Това единствено ще навреди, вместо да ви бъде от изгода.
Не се съпоставят с другите

Всяка двойка си има своите особености и компликации. Не се сравнявайте с другите, тъй като това единствено ще ви носи злощастие. Също по този начин, ще ви накара да се съмнявате във взаимоотношенията си.

Hе се вършат на жертви

Партньорите са наясно със своята роля в връзките си и не се вършат на жертви, когато стане мъчно. Не упрекват другия, в случай че той не е отговорен. За тях е значимо да се позволи казуса и да схванат от какво се нуждае половинката им.
Не се взимат прекомерно насериозно

Забавлението не е непознато на щастливите двойки – те вървят на дискотека, срещат се с другари и вършат купони. Дори нещата да не са постоянно гладки, одобряват всичко с усмивка на уста.
Не се подлагат на критика

Ако не са щастливи, двойките си споделят какво ги тревожи или наранило. Критиката в комплицирана обстановка единствено ще направи нещата още по-непоносими и това няма да е от изгода на никого.



Не се пренебрегват финансовите въпроси

Щастливите двойки са наясно, че финансовите разтърсвания могат да бъдат причина за спор. Поради този факт, те деликатно разпределят средствата си, тъй че да имат задоволително за персонални и общи потребности.
Не се пробват да четат мисли

Всички се чудим какво му се върти на другия сътрудник в главата, само че е доста по-добре да си споделяме тези неща, вместо да гадаем. Когато се опитваме да разберем без диалог, може да сгрешим и неумишлено да нараним другата половинка.

Те не споделят всичко

Щастливите двойки са изцяло наясно, че от време на време е по-добре да се премълчат някои неща. Не е нужно да се схваща за лекия ви флирт на женската вечер, която сте имали с приятелки. Същото се отнася и за мъжете. Всички знаем, че се случва, просто не е нужно да се споделя. Не се вманиачават в функциите

Да, има известни схващания кое е мъжка и женска работа, само че в последна сметка всеки мъж може да постави масата, а пък една жена да забие гвоздей в стената. Когато се прояви такава еластичност, взаимното общуване е доста по-лесно и прелестно и за двамата сътрудници.
Не си мърморят

Щастливите двойки се окуражават едни други, вместо да се пресират. Намират метод да поддържат заниманието на обичания, вместо единствено да се мрънка какъв брой разхищава или не прави нищо потребно. Освен това, в случай че някой е незает, не е нужно да му се натяква за това. Със сигурност и на него не му е прелестно да седи по през целия ден у дома.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР