Щастието в една двойка зависи от изключително много фактори, но

...
Щастието в една двойка зависи от изключително много фактори, но
Коментари Харесай

По колко пъти на месец правят секс щастливите двойки

Щастието в една двойка зависи от извънредно доста фактори, само че един е сигурен. Сексът. Това е безконечният въпрос и безконечният проблем, който доста двойки подценяват.
Количеството нямало значение? Разбира се, че има. Изследване открило, че нещастните двойки правели секс 3-4 пъти месечно . В най-хубавия случай. Щастливите двойки пък можели да се похвалят с най-малко 1 1 пъти секс на месец .
Оказва се, че съвършеното количество секс, което крепи една връзка, е 3 пъти седмично . Извинения и оправдания като това, че сте си омръзнали, са изцяло непотребни. Разнообразието в секса не идва от нов човек, а от нови прекарвания, които да откривате дружно.
Според множеството двойки пристрастеността в секса стартира да понижава след втората година от връзката. Точно това е сериозният миг, в който една двойка би трябвало да осъзнае, че удоволствието от секса си е тяхна отговорност.
Нови хрумвания, нови пози... всичко е добре пристигнало. Ако любовта я има, една двойка постоянно ще откри метод и сексът да остане добър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР