Щабът на Черноморския флот в Севастопол беше ударен от крилати

...
Щабът на Черноморския флот в Севастопол беше ударен от крилати
Коментари Харесай

Удари по насочване и украинска реч до Щаба: подробности от Севастопол, за които не се говори

Щабът на Черноморския флот в Севастопол беше ударен от крилати ракети Storm Shadow. В отговор нашата система за Противовъздушна отбрана проработи интензивно. Въпреки това има опустошения и смъртни случаи. Кримчани питат: „ Това към момента не са червени линии? “ Повече четете в материала от Цариград.

Четири украински бомбардировача Су-24М изстреляха минимум седем крилати ракети Storm Shadow. Нашата противовъздушна защита съумя да смъкна два от тях над миноносеца " Стерегущий " и още няколко при метода към Севастопол. Поне една ракета обаче доближи задачата. И не къде да е, а до щаба на Черноморския флот.

Фрагменти от една от ракетите паднаха в региона на спектакъл Луначарски на бул. Нахимов. Опасността от повторни ракетни удари остава. Това съобщи губернаторът на Севастопол Михаил Развожаев. А медиите оповестиха за шест жертви. До момента публично е доказана гибелта на един военнослужещ.

Военният сътрудник и политолог Алексей Живов уточни тежките опустошения на историческата постройка, в която се намира щабът. Част от него просто беше издухана. Освен това той обръща внимание на обстоятелството, че има спирания в клетъчните връзки в Симферопол:

Дали ударът на западни ракети по щаба на Черноморския флот във федерален град към този момент е екзистенциална опасност за сигурността на Русия или ще изчакаме още малко?

Това не е първият път, когато кримчани задават обоснован въпрос на обществените си страници:

„ Това към момента ли не са „ червени линии “? “

" Снимането е неразрешено! "

Властите молят да не се вършат и разгласяват фотоси и видеоклипове на резултатите от полетите в обществените мрежи. Вярно е, че не всички се придържат към това искане. Например, в интернет можете да видите фрагменти от обстановката в центъра на града, чува се ясно украински глас, тъй като диалектът е явен, кримчаните приказват чист съветски:

И так, почалось /И по този начин, стартира се/, гърмежи, гърмежи...

Телевизионният водещ Руслан Осташко написа в своя канал:

Украинка в Севастопол чака нови офанзиви, снимайки обстановката към себе си на телефона си. Сега е ясно кой излива на обществеността фотоси и видеоклипове от чувствителни обекти.

Откъде са украинците? Кореспондентът на Царград беше сюрпризиран през лятото да види изобилието от първокласни коли с украински номера. Както изясни екскурзоводът, на тях се возеха тези, които бягаха от мобилизацията:

Всички са с пари. Държат се безшумно, старят се да не „ стърчат “. Понякога се напиват и стартират да махат с ръце, само че бързо се успокояват с една фраза: „ Сега ще извикаме полиция и ще се върнете назад в родината си “.

Времената обаче се менят. И кой знае на какво са способни тези дезертьори. Военният специалист Борис Рожин упрекна управляващите и силите за сигурност на Севастопол в изтощение, защото не могат да обезпечат информативен вакуум:

Не може да се разрешава на врага да получава видео и фотоси на резултатите от своите офанзиви. Работата по убеждаването и заканите от наказания против снимането е сложна, само че неотменяема задача.

Ръката на НАТО

По данни на службата за следене на военната авиация FR24 по време на ракетната офанзива против Севастопол разследващият аероплан Boeing P-8S Poseidon на Военноморски сили на Съединени американски щати е бил в небето над Черноморското крайбрежие. Натовски самолети от този вид постоянно се намират край крайбрежията на Крим дружно с височинните разследващи самолети RQ-4 Global Hawk и самолетите за ранно предизвестие E-3A Sentry на Военновъздушни сили на Съединени американски щати.

Очевидно е, че сходни набези се провеждат от експертите от НАТО в Киев. Това не е ли навлизане в съветска територия? Ракетите са западни, целеуказанието и насочването са западни, а и копчетата най-вероятно ги натискат западни наемници.

Известният боен сътрудник Евгений Поддубни също счита, че в подготовката и реализирането на офанзивата против Севастопол са взели участие западни военни експерти. Докато врагът резервира военния си капацитет, Киев ще продължи да нанася удари. Освен това страните от Северноатлантическия алианс интензивно натискат украинските въоръжени сили да подхващат точно такива дейности:

Самолетите за разузнаване и целеуказване непрекъснато работят в небето над неутрални води и над страните от Алианса. Безпилотни и с екипажи на борда.

Вече няма да е умерено

Военният сътрудник Александър Коц допуска, че Украйна удря Севастопол заради неналичието на триумфи на фронта. Трябва да покажете на популацията си най-малко някакъв тип „ перемога “. В същото време Киев няма спирачки, няма морални терзания във връзка със инцидентни жертви, няма червени линии. Има ракети и цели:

По време на тези набези разузнаването на НАТО записва логаритъма за реакция на нашата страна, точките на системите за противовъздушна защита и бреговата защита, идентифицирайки цели за бъдещи офанзиви. Ние направихме същото, врагът се учи от нашия опит.

„ Вече няма да бъде умерено в Крим “. Това беше заглавието на скорошния материал на Царград по тематиката за офанзивите на съветския полуостров. И незабавно щом се разгласява, няколко часа по-късно ракетите паднаха върху Севастопол.

През последните дни Крим беше обект на дейни офанзиви. И по този начин, в четвъртък, 21 септември, съгласно съветското министерство на защитата, системите за противовъздушна защита са унищожили 19 дрона над полуострова. Кримчани пишат, че на полуострова в никакъв случай не е имало нещо сходно по активност и дълготрайност.

Те се пробват да ударят Крим, с цел да извадят от строя противовъздушната защита и в случай че съумеят, ще стартират да удрят още веднъж Кримския мост,

- означи някогашният народен представител на Върховната Рада Олег Царьов.

Какво от това?

Авторът на телеграм канала „ Записки на ветерана “ обръща внимание на обстоятелството, че Крим от позицията на НАТО е територия на Украйна. Затова би било неуместно да се счита, че Западът няма да разреши на Киев да изстреля своите оръжия, в това число крилати ракети, по тези територии. Няма смисъл да се обръщаме към тяхната съвест и морал:

Трябва методично да работим за редовно заличаване на всяка дарба на украинските въоръжени сили да ни нанасят вреди. За да извършите това, е належащо да унищожите физически врага на фронта, да изравните неговата военна и сериозна инфраструктура със земята. Трябва да спечелим. Капитулацията на Киев ще спре всички обстрели.

Удар по щаба на Черноморския флот е много предстояща цел. През последните няколко дни украинските въоръжени сили интензивно претоварваха системата за противовъздушна защита в Севастопол и поразяваха разнообразни цели. Освен това те направиха комбинирани офанзиви с крилати ракети и дронове.

Известният ефирен водещ и политолог Руслан Осташко в диалог с сътрудник на Царград означи:

Въпросът тук даже не е, че нашата Противовъздушна отбрана не съумя, а за какво не реагираме съответно. На първо място, би трябвало да се ударят центровете за взимане на решения. Разполагаме със средства, които са по-мощни от Storm Shadow, както по обсег, по този начин и по разрушителна мощ.

Но в този спор има доста повече политика от тактики и тактики на военния смисъл...

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР