Шоуто за стартиране на Celebrity Big Brother беше пълно с

...
Шоуто за стартиране на Celebrity Big Brother беше пълно с
Коментари Харесай

ITV Celebrity Big Brother беше измъчван от технически проблеми по време на старта, докато феновете се възмущаваха

Шоуто за пускане на Celebrity Big Brother беше цялостно с механически проблеми, до момента в който почитателите се ядосваха от проблемите.

Шоуто беше излъчено онлайн довечера с водещите Ей Джей Одуду и Уил Бест, които се представяха с аудитория онлайн до себе си, до момента в който приветстваха 12-те звезди плюс квартирантката на Celebrity Big Brother Шарън Озбърн.

Двойката беше разкрила преди шоуто, че са нервни от предаването онлайн, като AJ разкри: „ Има сила, която получавате от телевизия онлайн, която не може да бъде преведена, цялата нервна сила от всеки звезда, която излезе от колата, ще бъде снимана и забелязана. Всички неуместни моменти - в случай че някой се спъне и спъне в роклята си, ние ще го забележим! Има преимущество. Всичко може да се случи! Давай! "

И наподобява, че шоуто беше измъчено от механически проблеми, като почитателите отиваха в Twitter, с цел да споделят мислите си. Един написа: „ Къщата на Big Brother страда от механически усложнения #CBBUK “, а втори добави: „ Толкова доста п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР