Шоуто на Слави с водещ Иво Сиромахов във вторник започна

...
Шоуто на Слави с водещ Иво Сиромахов във вторник започна
Коментари Харесай

Иво Сиромахов: С Асен Василев начело на финансите държавата ще е фалирала тотално

Шоуто на Слави с водещ Иво Сиромахов във вторник стартира по този начин: 

Днес обединението Политическа партия и Демократична България изнесе лист с министрите от собствен проектокабинет. Нито е техен ред да сформират държавно управление, нито някой им е връчил мандат!

В този лист, незабавно прави усещане кандидатурата на Даниел Лорер, който е съвършен за министър на нововъведенията. При предното си стъпване в тази служба, незабавно вкара една доста характерна иновация. Това беше брачната половинка му Виолета Лорер да е по едно и също време министерша и консултант на вицепремиера Асен Василев.

За министър на земеделието е издигнах Христо Даскалов, който беше уволнен от шефското място от Българската организация по сигурност на храните с обвиняване, че е сключил непозволено анекс с контракта към изминал период на деяние.

Но най-фрапиращото е, че за министър на финансите е препоръчан още веднъж Асен Василев. Той докара страната до над 45 милиарда евро външен дълг и 12 милиарда недостиг!

С Асен Василев отпред на финансите е ясно едно нещо: Това държавно управление, даже да бъде определено, няма да изкара цялостен мандат от 4 години, тъй като единствено след няколко месеца страната ще е банкрутирала тотално!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР