Шоуто Като две капки вода прикова вниманието този сезон, но

...
Шоуто Като две капки вода прикова вниманието този сезон, но
Коментари Харесай

Рачков и Маринов стигнаха до бой! Кой ги разтърва

Шоуто " Като две капки вода " прикова вниманието този сезон, само че не толкоз с равнището на осъществяванията, което по никакъв начин не е ниско, а с махленската свада сред Димитър Рачков и Веселин Маринов.

Разпрата продължи и този епизод, като за похлупак се намеси и Сашо Диков.
-->
Двамата закъсняха с цели 45 минути за появяването си.

Зрителите се чудиха за какво ги няма водещия и единия член на журито.

Очакванията бяха, че Рачков ще атакува Маринов, с цел да си отмъсти за обидата, която му нанесе артиста, наричайки го " Мръсна уста ".

" Двамата не желаят да излизат от съблекалнята, до момента в който не се изяснят нещата ", сподели Диков и нахлу в гримьорната, където стояха Маринов и Рачков, цитира Блиц. 

Рачков заплашително подскачаше към по-едрия си конкурент. " Ако кажа, кои са тия 4-5 дами, поради които сме баджанаци, целият формат " Ергенът " би трябвало да свърши ", заплаши Рачков, като без да желае наля вода в мелницата на конкуренциято от БТВ.

" Виж, и двамата се потим, единствено че аз не продавам потта си на почитателите за лекарство ", сподели Рачков и добави: " в аптеката, като вляза " Веско Маринов срещу тръни ".

Тук към този момент Веселин Маринов не устоя, тъй като тематиката с потта очевидно му е болна и си призна истината. " Магърдич ме накара да кажа на Рачков безсрамник ".

Рачков пък призна, че Джуди го е насъскал.

Изобщо стана ясно, че всичко е сюжет, с цел да се вдигне рейтинга. " Те не се понасят. Тая компания се крепи на мене, на Геро и на счетоводителя ", добави Рачков и сподели на артиста, че му подава ръка. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР