Шоуменът Слави Трифонов проходи сам точно 6 години след тежката

...
Шоуменът Слави Трифонов проходи сам точно 6 години след тежката
Коментари Харесай

ЧУДО! Слави е на върха на щастието! Това, което постигна, не се е случвало то 6 години

Шоуменът Слави Трифонов проходи самичък тъкмо 6 години след тежката интервенция за промяна на тазобедрената става! Това разкриха пред „ България Днес “ хора от екипа му в телевизия 7/8.
Лидерът на „ ИТН “ към този момент се придвижва без непозната помощ. Досега до него постоянно имаше гардове от най-близкото му обграждане, които го придържаха и прикрепяха, когато на Славито му се постановяваше да слиза от джипа си или да изкачва стъпала. Сега Трифонов е доста по-добре здравословно. Захвърлил е даже неизменимите патерици, с които куцукаше от години. Използва ги единствено в краен случай при потребност.
Заради проблемите си с напредването Слави се бе отдръпнал изцяло от екран. Не се появяваше нито в общественото пространство, нито в коридорите на Народното събрание или на други политически прояви. Трифонов използваше видеообръщение в обществените мрежи или се включваше онлайн, когато това се постановяваше.
През предходната година папараци на „ България Днес “ изловиха политическия водач да слиза доста мъчно от автомобила си и да върви напълно постепенно с патерици до офиса си. Сега обстановката се е трансформирала позитивно за Дългия. Той е почнал по-често да върви до малкия екран си в столичния квартал „ Левски Г “.
Трифонов счупи тежко крайник още през 2009 година и от този момент започнаха проблемите му. Инцидентът се случил в банята на хотелския му апартамент в Стара Загора, където се подхлъзнал преди концерт с „ Ку-ку бенд “. Впоследствие контузията стартира да се усложнява и се постанова промяна на тазобедрена става. Неотдавна самият Слави изясни за какво продължава да се придвижва с патерици.
„ Трябва да заедно съм с патерица, тъй като смених ставата си. Кракът ми беше закован с 4 пирона и стартира да окъсява. Сега е с 3 см по-къс от другия и това стартира да трансформира статиката на гръбначния ми дирек, което е доста мъчително и неприятно. Реших да си сложа изкуствена става и се оперирах при доктор Николай Тивчев, който е прелестен експерт. Просто след време стана още по-болезнено и по тази причина заедно съм с патерица “, разкри Трифонов за проблемите си.
„ Имам възприятието, че някои медии изпитват наслаждение да пишат неистини и дотам имат злост към мен, че в случай че пукна, ще им е готино и ще се радват! Умирал съм хиляди пъти, съгласно жълтите издания, които с наслада пишат сходни неща. Може и да не е тъкмо по този начин, само че по този начин ми наподобява. Което е малко необичайно, тъй като не мисля, че съм направил нещо кой знае какъв брой гадно или че съм опростачил нацията “, прям е Дългия.
През 2021 година водачът на „ ИТН “ прекара и тежък Коронавирус, поради което след това бе признат по неотложност в болница. От лечебното заведение тогава разясниха, че Трифонов е бил единствено за надзорен обзор.
Френският публицист Жан-Батист Шастан от Le Monde, който интервюира Дългия преди няколко години, тогава написа, че водачът на Има Такъв Народ бил „ мъртвешки бледен “ и не можел да стане от дивана, до който били подпрени патерици.
Това лято „ Ку-ку бенд “ потегли на турне, в което присъединяване взима и ромският славей Софи Маринова. Все още не е ясно дали Слави Трифонов няма да изненада феновете си и да се включи в някои от концертите. Минитурнето стартира на 6 юни в зала „ Колодрума “ в Пловдив.
„ Изключително щастлива и безпределно признателна съм на всички, които почетоха и участваха на моя концерт. За мен този ден ще остане незабравим… толкоз другари, почитатели, фенове, сътрудници, които бяхте на крайници и ме аплодирахте. Ще кажа голямо БЛАГОДАРЯ “, написа Софи Маринова във фейсбук. Следващият концерт с „ Ку-ку бенд “ е на 6 юли във Варна, а по-късно и на 19 септември във Велико Търново.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР