Шотландците са корави мъжаги и едва ли си позволяват да

...
Шотландците са корави мъжаги и едва ли си позволяват да
Коментари Харесай

Мойс: Плаках, когато Юнайтед ме уволни, оттогава тимът не е мръднал

Шотландците са корави мъжаги и надали си разрешават да дават току-тъй воля на възприятията си. Но даже и те от време на време се пропукват и проронват по някоя сълза. Това си пролича от признанието на някогашния управител на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс.

Именно той пое "червените дяволи " след пенсионирането на сър Алекс Фъргюсън, само че единствено осем месеца по-късно беше уволнен. Причината - слаби резултати. Но самият Мойс твърди, че от времето след уволнението му насам, клубът не е мръднал изключително напред, даже е останал на същото място.

"Последният път, когато плаках, беше при уволнението ми от Манчестър Юнайтед. Мисля, че няма голяма разлика от положението на този Юнайтед, който аз оставих и този в този момент. Когато аз застанах отпред, имаше голяма потребност от замяна, от промяна, а за това ми трябваше много време. "

"Чувствам, че за годините, от които аз не съм там, клубът не се е придвижил доста напред. Положението е съвсем същото. Има потребност от голяма замяна на играчите, би трябвало да се създадат избрани промени. И времето от уволнението ми нататък въобще не е употребявано целеустремено ", показа Мойс.

Той беше паметна фигура в Евертън, където прекара 11 години и никой даже не си намерения да го уволни. Но след престоя му на "Олд Трафорд ", кариерата му се сгромоляса, последваха слаб интервал в Реал Сосиедад, отпадане със Съндърланд и малко престояване в Уест Хем, когато договорът му не беше възобновен, с цел да бъде зает Мануел Пелегрини.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР