Шотландският специалист Дейвид Мойс се завръща начело на лондонския Уест

...
Шотландският специалист Дейвид Мойс се завръща начело на лондонския Уест
Коментари Харесай

Очаквано: Уест Хем гласува отново доверие на Дейвид Мойс

Шотландският експерт Дейвид Мойс се завръща отпред на лондонския Уест Хем, като през днешния ден клубът публично разгласи назначението му. Мойс наследява на поста уволнения Мануел Пелегрини с контракт за 18 месеца.

Именно той водеше "чуковете " преди идването на Пелегрини през май 2018 година. В кариерата си на треньор 56-годишният Мойс е водил тимове като Съндърланд, Реал Сосиедад, Евертън, Манчестър Юнайтед и Престън Норд Енд.

Първият мач на Мойс отпред на лондончани е още на 1 януари, когато одобряват Борнемут в дуел от 21-ия кръг на Премиър лийг, като тогава ще бъде и формалният му дебют.

"Невероятно е да се върна още веднъж ", съобщи 57-годишният Мойс. "Страхотно е възприятието да се върнеш вкъщи. Липсваше ми Уест Хем, тъй като тук съм се чувствал постоянно най-пълноценен. Горд съм, че клубът мисли по този метод и ми се довери още веднъж ", сподели още той.

"Радваме се, че той се завръща. Той познава добре ситуацията и е построил солидни взаимоотношения, които може да се окажат решителни при осъществяването на поставените цели ", разяснява Дейвид Съливън от управата на лондончани.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР