Шон Мърфи съумя да триуфмира на турнира "188BET Шампионът на

...
Шон Мърфи съумя да триуфмира на турнира "188BET Шампионът на
Коментари Харесай

Шон Мърфи спечели Шампионът на шампионите

Шон Мърфи съумя да триуфмира на шампионата "188BET Шампионът на първенците " за първи път, откакто се наложи над Рони О'Съливан с 10:8 фрейма във финала, игран в британския град Ковънтри.

Двубоят бе с извънредно любопитно развиване за феновете, откакто Мърфи водеше с 9:5, само че Ракетата съумя да се добере до 9:8. В предпоследния фрейм роденият в Чигуел играч имаше фреймбол за 9:9, само че пропусна и по този начин даде късмет на съперника си да разчисти масата, с цел да завоюва шампионата и да прибере чека от 100,000 паунда.

През първата сесия, която можехте да наблюдавате по DIEMA SPORT 2, Мърфи изоставаше с 0:2 фрейма, само че съумя да поеме водачеството и да поведе с 5:4 преди спирането на първата част.

Втората сесия Мърфи започва също решително и с затвърди положителното си показване с 4 следващи фрейма - 9:5. При 9:8 Рони водеше със 71:49 и оставащи пет цвята на масата, само че ударът му по зелената топка към междинния ляв джоб срещна скобите и по този начин остатъкът от масата бе разчистен от Мърфи, с цел да затвърди триумфа си.

Рони О'Съливан пропусна възможноста да завоюва купата за трети път в кариерата си, откакто на този шампионат губи за повторно подред край. Предното издание О'Съливан позволи проваляне от Джон Хигинс. Успехът пък бе първи за Мърфи от март насам, откакто за последно сграбчи купата на Гибралтар Оупън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР