Шокиращи твърдения за сексуално насилие над животни се появиха в

...
Шокиращи твърдения за сексуално насилие над животни се появиха в
Коментари Харесай

Изверг от Перник изнасилва кучета! Спасиха няколко, води се разследване

Шокиращи изказвания за полово принуждение над животни се появиха в обществената мрежа.

Надя Райкова написа в персоналния си акаунт във Facebook, че мъж от Перник изнасилва животни и се гаври с тях. Тя описа и по какъв начин е бил открит мъжа, за който се твърди, че прави полово принуждение над животни.

" Мъж, който разхожда кучето си, чува скимтене и печален " рев " в един тунел под линията на влака. Слиза да ревизира и вижда две завързани с телове кучета! ", написа дамата. Предполага се, че в този миг там е бил и мъжът, упрекнат в полово принуждение над животни.

Райкова отбелязва, че кучетата са отвързани, само че са били в потрес и са имали рани.

" Едното от кучетата се оказва и търсено от хората, които го обгрижват. След ветеринарен обзор се оказва, че има следи от принуждение по половите органи на кучето. Въпреки, че е претърпяла смут и е предходна през пъкъла, тя - Елена (кучето на фотографията и е ПОРЕДНАТА жертва на изрода) ни се довери, и се държа героичен по време на прегледа ", добави Надя.

Елена - кучето, за което се твърди, че е едно от жервите на мъжа, упрекнат в полово принуждение над животни

Надя Райкова прецизира, че полицията е била извикана на място, само че животното към този момент било изведено оттова и нямало какво да се направи. Служители на общинския подслон за безстопанствени кучета в Перник също са откликнали на сигнала.

" Отново няма доказателства и щом не е заварен със свалени гащи... няма закононарушение. Запомнете добре това лице! Това е изродът от гр. Перник, който изнасилва кучета! Пореден смут! ДОКОГА?! ", написа още Райкова.

Регионалният представител на Областната дирекция на МВР-Перник Венцислав Алексов съобщи, че мъжът, против който е подаден сигналът, е открит и против него се води следствие.

В Закона за отбрана на животните ясно е посочено, че проявата на свирепост към животните е неразрешена.

Природозащитникът Пламенка Калинкина посъветва Надя Райкова да подаде сигнал в Прокуратурата.

" Докторът в клиниката да издаде епикриза за положението на кучетата и контузиите, с дата, час, незабавно по-късно с копие от епикриза подайте сигнал в прокуратурата с входящ номер. Опишете обстановката и евентуалния причинител. Направете го, в случай че желаете правдивост ", написа Калинкина.

Чл. 7. (1) Забранява се проявата на свирепост към животните.

(2) За свирепост се считат:
(изм. - Дъждовни води, бр. 92 от 2011 г.) всяко деяние или безучастие, което предизвиква дълготрайно или повтарящо се страдалчество на животното, или увреждане на здравето му или стрес;сексуално малтретиране на животни.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР