Шокиращи снимки разкриват тежките условия, при които пет деца са

...
Шокиращи снимки разкриват тежките условия, при които пет деца са
Коментари Харесай

Полиция влезе в дом в Ливърпул и не можа да повярва на очите си! В каква гнус живее семейство с 5 деца

Шокиращи фотоси разкриват тежките условия, при които пет деца са били принудени да живеят, преди да бъдат избавени от полицията в Ливърпул. Ченгетата откили торбички от отпадък, разхвърляни на всички места, мръсни пелени по пода, както и мощна миризма на застояла урина, написа Mirror. Полицията откри размириците, откакто в учебно заведение на децата забелязали, че те отсъстват със седмици.

Съдът реши родителите, чиито имена не се посочват, в никакъв случай повече няма да се грижат за децата си. Оказва се, че майката има нулево образование и е била изнасилвана като дете.

Полицаите разкрили някои от децата, на възраст от две години, в пелени. Най-голямото дете, което към момента е на учебна възраст, носело единствено чифт гащи.

В мръсната кухня нямало пък чисти принадлежности за готвене. Офицери попитали майката за какво къщата е в толкоз неприятно положение и тя споделила, че страда от меланхолия и се бори с домакинската работа. Тя твърди също, че едно от децата й е страдало от диария и поради това не стъпало на учебно заведение.

Адвокатът на майката сподели, че клиентката й е претърпяла проблеми с психологичното здраве, произлизащи от ужасяващото й детство. Двама нейни родственици пък са умряли малко преди полицията да открие дома в нелепия тип.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР