Шокиращи подробности за охраната на Алексей Петров изнесе Нидал Алгафари,

...
Шокиращи подробности за охраната на Алексей Петров изнесе Нидал Алгафари,
Коментари Харесай

Медиен съветник с шокиращи подробности за Алексей Петров

Шокиращи детайлности за защитата на Алексей Петров изнесе Нидал Алгафари, който бе медиен консултант на предприемача, когато някогашната барета реши да се кандидатира за президент.

На 7 юли 2011 година Алексей Петров е повдигнат като претендент за президент от група цивилен сдружения и от Инициативен комитет " Единение и екипност ". Тогава негов медиен консултант става Нидал Алгафари.
-->
" Алексей Петров е доста интелигентен и прекомерно лековерен ”, сподели Алгафари. Той показа случаи, в които Петров мощно се предоверявал на защитата си.

" Подлъгаха го за тази акция, че зад него стоят 200 хиляди помаци, всички под пагон, всички клубове по карате, а то не беше по този начин. Имаше предоверяване.

Предоверяваше се много и на защитата си. Един човек с секира потегли да нахлува в къщата му и видях какъв брой непрофесионално бе подредена защитата му. И в този момент се видя какъв брой безсмислена е тя ", съобщи Алгафари в утринния блок на bTV.

" Охраната, сложена на нашите политици, е безусловно безсмислена. От охранител от НСО преди години знам, че в случай че стане един обект цел, нищо не може да го избави.

Глупости са, че ще го спасят от снайпер или бомба. Петров изцяло е подценил обстановката ", добави той.

По думите му Алексей Петров е желал да взе участие в политическия и публичния живот у нас. " Алексей Петров искаше да се откачи от предишното и да се качи на нова писта, само че множеството хора, които са в сенките или хората, които са в ъндърграунда, знаят, че остават постоянно млади и не остаряват.

Когато си се занимавал с подземния свят, постоянно би трябвало да се направи тънка сметка, че в действителност няма да успееш. При Алексей Петров - единствено това, че е бил сътрудник, който е бил под прикритие, би могло да му се отрази на него ", добави Нидал Алгафари.

Той сподели, че Алексей Петров не е архитектът на " сглобката " на актуалното ротационно държавно управление.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР