Шокиращи кадри показват измъкването на огромен питон, който се промъкнал

...
Шокиращи кадри показват измъкването на огромен питон, който се промъкнал
Коментари Харесай

Огромна змия се промъкна в колата на мъж ВИДЕО

Шокиращи фрагменти демонстрират измъкването на голям питон, който се промъкнал в лек автомобил. Случката се разиграла във Филипините. Потърпевшият си мислел, че става въпрос за напълно дребна змия, само че се оказало, че влегучото е с внушителни размери, написа Newsweek.

Верник Лалаян чакал дружно със сина си в известна верига за питиета, когато бил известен от охранител, че към колата му се образувала огромно струпмване на хора.

“Когато хората ми споделиха, че има змия в колата, останах шокиран. Показаха ми къде е и аз помилих, че е дребна, само че единствено до момента в който започнаха да я вадят. Разбрах, че бъркам ”, споделя той.

На видеозапис се вижда процеса по изваждане на голямото влечуго. Оказа ло се, че то е дълго близо 2,40 метра.

Не е прочут типа на змията, а във Филипините се срещат над 100 типа змии. Най-често срещаният от тях е мрежестият питон.

Влечугите от този тип са едни от най-дългите в света, като постоянно представителите доближават до 6 метра дължина. Мрежестият питон не е токсичен, а  убива жертвите си със задушаване. Атаките му против хора са необичайност, само че някои от тях приключват съдбовно.

Има много случаи на хора, изядени от сходни змии.

Лалиян счита, че змията е пристигнала в колата от вада, която се намира наоколо до паркинга.

Мъжът споделил видеото в профила си във Фейсбук, а записа почнал да се популяризира лавинообразно в мрежата. Така случката, която се разиграла на 7 февруари към този момент има цели два милиона гледания. След като питона бил изваден от колата, той бил предаден на експерти.

Превод: GlasNews.bg

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР