Шокиращата загуба на Манчестър Юнайтед от Нюкасъл отново предизвика призиви

...
Шокиращата загуба на Манчестър Юнайтед от Нюкасъл отново предизвика призиви
Коментари Харесай

Шарлатанин! Най-слабият футболист в историята на Манчестър Юнайтед!

Шокиращата загуба на Манчестър Юнайтед от Нюкасъл още веднъж провокира апели в социалните мрежи Ерик загар Хаг да бъде уволнен. Но нидерландецът не беше единственият антигерой за вечерта, имаше още един и той беше навръх терена.

Ако управлението се вслуша във почитателите, тогава към този момент няма да забележим Диого Далот с фланелката на Манчестър Юнайтед.
 Кошмар! Манчестър Юнайтед изравни 100-годишен антирекорд
Кошмар! Манчестър Юнайтед изравни 100-годишен антирекорд

Вижте статистиката

" Той съумя да се закотви на пейката вечно. Напълно ненужен във всеки аспект на играта. "

" Далот трябваше да бъде сменен незабавно след първия гол. Това е най-лошата част от нашата отбрана и безусловно непростимо показване на това равнище. Арън Уан-Бисака беше в действителност добър на своята позиция, тъй че аварийна пейка чака. "

" Ужасен състезател. След завръщането на Бисака той в никакъв случай повече не би трябвало да се появи на терена. Това е един от дребното играчи, които наподобяват извънредно от самото начало. "

" Благодаря, че ни унищожи още един мач. Шарлатанин. Най-слабият състезател на Манчестър Юнайтед, който съм виждал в живота си. "

" Защищавал съм го доста пъти, само че той няма темперамент и днешното му показване беше просто непоносимо. Време е да дадем късмет на някой различен да се бори за място Уан-Бисака. "

Това са единствено част от гневните мнения на почитателите на Манчестър Юнайтед в обществените мрежи.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР