Шокираща изповед направи един от играчите от предишния престой на

...
Шокираща изповед направи един от играчите от предишния престой на
Коментари Харесай

Бивш футболист на Левски шокира са разтритие - Ели Зизов проиграл къщата на родителите си на хазара

Шокираща изповед направи един от играчите от предходния престой на Станимир Стоилов в Левски. Става въпрос за Ели Зизов. Той не проби нито на " Герена ", нито в Брага, а по-късно и в Макаби (Тел Авив).

Последва дълга обиколка на тимове от долните дивизии на Израел, с цел да изчезне изцяло. " Sport 5 " обаче съумя да го открие и Зизов изля душата си.

" Винаги съм печелил лесни пари, само че в един миг нещата станаха сложни. Затова се обърнах към хазарта. Заплатите се бавеха, само че това не бе проблем, когато печелех на комар. И започнах да играя всеки ден. Започнах да обикалям тим след тим, само че мислите ми бяха на друго място. В един миг даже не ме интересуваха парите, а единствено дали ще печеля или не.

Компенсирах загубите с нови
залози. Имаше вечери, в които печелех по 40-50 000 евро. Парите обаче внезапно изчезнаха, само че не ме върнаха и започнаха да ми отпускат назаем. Затънах. Потърсих помощ от фамилията - дадоха ми 150 000 евро. Обещах, че повече няма да играя, само че след две вечери отново го направих. Скоро задълженията ми удариха 300 000 евро. Взех заем от банка, откакто заложих фамилната къща. И още веднъж дадох обещание, че няма да играя, само че не съблюдавах думата си ", изповяда се Зизов.

" Загубихме къщата си и настанаха тежки дни. И до момента нашите живеят в апартамент чартърен. Изпаднаха в съществени финансови проблеми поради на мен. Често не успяваха да покрият месечните си вноски. А аз залагах още веднъж и още веднъж. Сега съзнавам, че това е било неверно ", споделя Зизов, представен от " Мач Телеграф ".

Успява да се измъкне с помощта на другар, който го записва в стратегия за рехабилитация - " Хармония ". " Чист съм от два месеца, което не се е случвало. Причиних доста болежка на фамилията си. Това ще ме преследва цялостен живот. Надявам се в този момент да съумея ", добавя той.

Ели Зизов търси помощ от някогашните си сътрудници. Той има специфична сметка, с цел да бъдат превеждани дарения. " Не мога да се докосна до тези пари. Всичко отива за покриване на задълженията ми. Благодаря на всеки, който помогне ", приключва Зизов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР