Шокирана и възмутена, Бритни Спиърс настоява за извинение и уважение

...
Шокирана и възмутена, Бритни Спиърс настоява за извинение и уважение
Коментари Харесай

Кой и защо шамароса Бритни Спиърс

Шокирана и възмутена, Бритни Спиърс упорства за опрощение и " почитание " след хипотетичния " неуместен " пестник от охранител на баскетболния играч на Сан Антонио Спърс Виктор Уембаняма. Певицата показа в стори в Instagram в четвъртък, 6 юли, за предполагаемото " травматично " нахлуване и изясни своята страна на историята.
 Бритни Спиърс - упрекната от Daily Mail, че взема и метамфетамини
Взима ли опиати Бритни Спиърс

Коя ли страна споделя истината

" Травматичните прекарвания не са нови за мен и имах следващо такова ", написа шокираната суперзвезда в изказването. " Не бях готова за това, което ми се случи нощес. Разпознах един състезател в моя хотел. Реших да се приближа до него и да го поздравя за триумфа. Беше доста шумно, по тази причина го потупах по рамото, с цел да привлека вниманието му. "

Бритни Спиърс продължава с думите, че осведомена с изказването на баскетболиста, където той загатва, че го " сграбчила откъм гърба ", само че изпълнителката упорства, че просто го е потупала по рамото.
 Снимка 625423

" Охраната му обаче ме удари в лицето. Почти ми бутнаха очилата от лицето с шамара. През цялото време гъмжеше от хора. Всъщност онази нощ бях обградена от група от най-малко 20 мои фена. Моят екип по сигурността не е блъснал нито един от тях ", споделя певицата. 

споделя, че все още не е получила обществено опрощение от играча, неговата защита или тяхната организация, само че се надява, че ще го създадат скоро. Певицата завършва поста си с признателност за поддръжката на почитателите.

" Ценя голямата обич и поддръжка, които получавам сега ", заключва тя. " Благодаря на полицията в Лас Вегас и детективите за тяхната поддръжка. "

TMZ заяви в четвъртък, че Бритни е подала сигнал в полицията за хипотетичното нахлуване, което се е случило в ресторант Catch в хотел ARIA в Лас Вегас. Изданието написа, че Бритни е била заобиколена от почитатели, когато се е доближила до спортиста, а брачният партньор й Сам Асгари е бил с нея. Твърди се, че откакто го потупва по рамото, тя незабавно е била ударена откъм гърба от защитата.

По-късно тя е приближена в ресторанта от въпросния охранител, който според информацията се извинява за държанието си, като споделя: " Разбираш по какъв начин е, когато гъмжи от почитатели. " HollywoodLife получава удостоверение от полицията в Лас Вегас същия ден, че са дали отговор на повикване за нахлуване, както и че е направен полицейски отчет за случая, само че няма арестувани.

Moments ago, rookie Victor Wembanyama addresses the incident last night with Britney Spears in Las Vegas:
— Nate Ryan (@nateryansports)
Междувременно в Twitter се популяризират клипове с Виктор Уембаняма, в които той приказва за предполагаемия случай.

" Не видях какво тъкмо се случи, тъй като вървях напряко и ми  беше казано да не спирам и да не се обръщам. Но този човек ме сграбчи откъм гърба - не за рамото ми, а ме сграбчи откъм гърба - и по тази причина знам, че защитата го е избутала. Не знам обаче с каква мощ. Но защитата я отблъсна. Не спрях да видя какво се случва, тъй като желаех да вляза и да се насладя на хубавата вечеря. "

Баскетболистът също по този начин упорства, че едвам няколко часа по-късно е научил, че въпросното избутано лице е именитата поп звезда Бритни Спиърс, за която обаче твърди, че не се познават персонално. 
 Успя ли Бритни Спиърс да елементарни на по-малката си сестра
Успя ли Бритни Спиърс да елементарни на по-малката си сестра

Наистина комплицирани фамилни връзки

Съпругът на Бритни също употребява обществените мрежи и в стори направи изявление към защитата, като показа, че не поддържа насилието под каквато и да е форма.

" Смятам реакцията си за сдържана - поради случилото се, и се надявам въпросният мъж да си вземе поука и да промени пренебрежението си към дамите ", написа 29-годишният Сам Асгари, който в това време благодари за поддръжката от страна на почитателите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР