Шокиран съм от този случай, който показва какви шофьори има

...
Шокиран съм от този случай, който показва какви шофьори има
Коментари Харесай

Злати Йочев се шокира от случая с блъснатата патрулка във Варна

Шокиран съм от този случай, който демонстрира какви водачи има по нашите пътища, това съобщи водещият на утринния блок на bTV Златимир Йочев във връзка случая, в който дрогиран водач блъсна полицейски автомобил на кръстовище във Варна. Полицаите, което са били в патрулката описаха във живо включване, че спрели автомобила, тъй като се движел съмнително постепенно. При опит за инспекция, водачът, който имал и спътници в колата, дал първо обратно, блъснал друга кола, след това и полицейската, а по-късно се блъснал в дърво и бордюр, зарязал колата и избягал пешком.

В изоставения автомобил са открити 8 пакетчета амфетамин, марихуана и везни. Избягалият, който има и предходни регистрации за опиати, само че не е осъждан, бил открит бързо. Той в никакъв случай е нямал шофьорска брошура, само че и по тази причина няма присъда, описаха служители на реда.

Дрогираният извършител самичък пристигнал в полицията, с цел да разгласи колата си за открадната. В районното обаче го разпознали и задържали. Полицаите споделиха, че чакат инструкции от прокуратурата по какъв начин да продължат работата по случая.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР