Шофьорка видя залепените глоби по колите, паркирали в нарушение и

...
Шофьорка видя залепените глоби по колите, паркирали в нарушение и
Коментари Харесай

Шофьорка видя налепените фишове и направи нещо странно

Шофьорка видя залепените санкции по колите, паркирали в нарушаване и избяга. Много бързо се отхвърли да паркира в нарушаване и тя на въпросното място, направи неразрешени маневри по тротоара и велоалеята и офейка. Това видя Plovdiv24.bg   на един от очевидно най-проблемните тротоари в града. Шофьори и общинска защита си играят на котка и мишка и дебнат се непрестанно. Та наклонност е, откогато редакцията ни алармира за проблем на тротоара на бул. “Източен " в непосредствена непосредственост до кръстовището с бул. “Христо Ботев ".

Няма оправия с нарушителите в Пловдив. Мрънкат, нарушават, глобяват ги, отново мрънкат, отново нарушават. Общо взето това е схемата, по която се върви. Ето за какво още веднъж повдигаме тематиката за паркирането на колите по тротоарите, тъй като е погрешно, неправилно, тъй като пешеходците, майките с количките, велосипедистите и инвалидите би трябвало да са спокойни, а не да се усещат застрашени, вървейки  към парк Лаута да вземем за пример (бел ред. това е тротоарът, през който живущите към Военна болница и учебно заведение “Паисий Хилендарски " минават, с цел да стигнат до разходката в парка).

След публикацията на Plovdiv24.bg , който дели пространство с велоалея за малко време, само че в действителност за малко време от порядъка на 2-3 дни ш. 

“Всяко знамение за три дни " са споделили хората. И тук се получи по този начин. Въпреки опитите на екипите на “Общинска защита " да управляват и да спрат нарушителите, то те не схващат от дума. Така няколко водачи “изгоряха " с санкция, залепена на страничното стъкло на колите им. Други дебнат да паркират след 17:30, когато няма кой да ги хване и глоби. Този дребен тротоар е прегледен образец за положението в целия град. Екипите на “Общинска защита " и “Общинска полиция " не доближават да обзет всичко. В случая даже и да спят там, все ще има кой да желае да паркира.

Проблемът доста елементарно може да се реши - кметът на регион “Централен " би трябвало да вземе елементарното управническо решение да постави две антипаркинг колчета, както направи неговият сътрудник - кметът на “Източен "  , освен това в непосредствена непосредственост - насреща пред спортните зали. Антипаркинг детайлите не просто лимитират колите да навлизат в пешеходната инфраструктура, те избавят животи. 

И забравете за мантрата “нарушаваме, тъй като няма къде да паркираме ". Няма и да има къде да паркираме, тъй като всеки ден колите стават все повече, а градът не е планиран и което и да е ръководство не може да “отговори на потребностите на колите ". Не е и належащо, тъй като колкото по-удобна е инфраструктурата, толкоз повече ще са колите, а градът въпреки всичко би трябвало да е за хората.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР