Шофьорка на БМВ шашна граждани с неграмотно паркиране във Видин,

...
Шофьорка на БМВ шашна граждани с неграмотно паркиране във Видин,
Коментари Харесай

Първо място в класацията! Шофьорка на БМВ шашна с неграмотно паркиране във Видин /снимка/

Шофьорка на БМВ шашна жители с необразовано паркиране във Видин, научи организация BulNews.
Жителка на града е станала свидетелка на безумно зарязаната кола и реши да показа видяното с останалите си съграждани, с цел да са наясно до къде се простира наглостта на някои водачи.
Тя е разгласила фотография във фейсбук групата „ Неграмотните водачи на Видин “, като ѝ е поставила закачливото изложение „ Не стига, че кара БМВ…, само че пък е и жена “.
На фрагментите, които изумената видинчанка е направила, ясно се вижда по какъв начин шофьорката е паркирала автомобила си безусловно пред входа на хипермаркет „ Кауфланд “ в регионалния град.
Собственичката на бавареца най-необезпокоявано е разположила колата си върху пешеходната пътека пред магазина, пречейки на клиентите, който влизат и излизат от него, както и на останалите водачи.
Фотосът за нула време събра доста отрицателни и подигравателни мнения.
„ Сигурно е желала час по-скоро да се отърве от БМВ-то, като пита на " Информация " дали ще имат изгода от колата, най-малко като атракцион за дребни деца на входа на маркета. Всеки, който има въшки гледа час по-скоро да ги махне, а тези с БМВ-тата са една концепция по-бързи ", „ Пълна дебилщина. На село несъмнено по този начин стопира с каруцата “, „ Сложили тези колчета да пречат единствено, по този начин дамата би стигнала до касите с колата и бързо би напазарувала “, „ Женска му работа “, пишат възмутените читатели под обявата. 
Може би дамата в действителност е бързала, с цел да не изтърве някоя промоция, само че автоматизираните порти не са се отворили в този миг и се е наложило да зареже колата си там.
Каквато и да е повода обаче, най-малко едно свободно място на паркинга би трябвало да е имало за това особено БМВ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР