Шофьорът на албанския министър на вътрешните работи Шкелзен Кьордя е

...
Шофьорът на албанския министър на вътрешните работи Шкелзен Кьордя е
Коментари Харесай

Шофьорът на вътрешния министър на Албания намерен убит в служебния си автомобил

Шофьорът на албанския министър на вътрешните работи Шкелзен Кьордя е открит тази заран убит в служебния автомобил, съобщи организация МИА, представена от Българска телеграфна агенция. Полицията заяви, че Кьордя бил открит в 9.30 часа от чиновници на Националната армия в гаража на министерството, който се намира в гарнизона на армията.
Случаят се проверява от прокуратурата за тежки закононарушения. Според албанските медии на мястото на закононарушението били открити 7 гилзи, което опровергава първичните догатки за самоубийство с един изстрел в главата.
До тялото на водача е открит и револвер. Според неофициална информация на опозиционния вестник "Рилиндя демократике " евентуално става дума за "мафиотско ликвидиране, което в никакъв случай няма да бъде разкрито ". Вестникът написа, че може би убийството е обвързвано и с министъра на вътрешните работи Фатмир Джафай и неговите "връзки с търговията с опиати ".
Опозицията упреква вътрешния министър, че е подкрепял незаконни действия на своя брат, който е наказан за трафик на опиати. Миналия месец братът на министъра Агрон Джафай се съобщи на италианските управляващи, с цел да изтърпи присъдата си от 2002 година Същевременно предшественикът на Джафай Саимир Тахири бе подложен под домакински арест поради обвинявания в корупция и контрабанда на опиати и хипотетични връзки с далечни родственици, които са задържани в Италия за търговия с опиати.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР