Шофьорът Кольо Иванов, който дрогиран зад волана на тир, смля

...
Шофьорът Кольо Иванов, който дрогиран зад волана на тир, смля
Коментари Харесай

Дрогираният тираджия, смлял 13 коли и убил млада жена в Айтос, го загази здраво

Шофьорът Кольо Иванов, който дрогиран зад кормилото на тир, смля 13 коли в Айтос, провокира гибелта на млада жена, а шестима души са в болница след зверската злополука, остава в ареста, написа "Труд ".

Двамата му юристи желаеха домакински арест, тъй като нямало кой да се грижи за приятелката и майка му. Самият той пък сподели: "Имам 13-годишна щерка, би трябвало да я изуча! ".

Окръжна прокуратура – Бургас внесе в съда искане мярката да бъде „ задържане под стража “ по отношение на Кольо Иванов, упрекнат в причиняване по несъобразителност гибелта на жена и междинни телесни повреди на други три лица, настъпили след злополука в град Айтос.

Според прокуратурата обвиненият е нарушил разпоредбите за придвижване при ръководство на МПС – влекач с прикачено към него полуремарке - с обща маса на полуремаркето и товара в него 45 140 кг, надхвърляща допустимата техническа оптималната маса, според свидетелството за регистрация от 38 000 кг.

Деянието е осъществено след приложимост на метамфетамин от страна на Кольо Иванов, опиат бил открит и в портфейла му. Лично обвинител номер едно на Бургас прокурор Георги Чинев следи делото.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР