Шофьорът бил в шок, а от масите и пейките пред

...
Шофьорът бил в шок, а от масите и пейките пред
Коментари Харесай

44-годишен заспа зад волана, вряза се в бистро и за малко не уби човек в Руенско

Шофьорът бил в потрес, а от масите и пейките пред заведението останали купчини тресчици

44-годишен водач заспа зад кормилото на колата си и за малко не провокира голяма покруса. С лекия си автомобил Ауди А4 той се врязал с висока скорост, до момента в който спи, в бистро " Ориент " в руенското село Просеник в 6 часа сутринта през вчерашния ден. Заведението е на основно място в селото и в него се събират доста локални поданици от рано заран за кафе до късно вечерта. 

Но през вчерашния ден сутринта живущите в региона на ул. " Стара планина " до дом №19 чули заплашителен екот и безусловно изскочили, до момента в който още спят. Видели ужасяваща обстановка - водачът бил в потрес, а от масите и пейките пред заведението останали купчини тресчици.

Колата е с верикотърновска регистрация, а 44-годишният мъж е от великотърновското село Камен. Бистро " Ориент " е благосъстоятелност на 49-годишен мъж от село Просеник. Нанесени са обилни материални вреди. 

" За благополучие не е станала огромна покруса. До заведението ми има инсталиран кафе автомат и 5 минути преди злополуката младо момче от нашето село е пиело умерено кафето си от него, до момента в който стои на пейките в бистрото. Сега очаквам застрахователите, популярност Богу, единствено сачакът е погубен, само че няма заплашен човешки живот ", сподели пред Флагман.бг предприемачът от Просеник. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР