Шофьор заспа зад волана и предизвика хаос на оживен булевард

...
Шофьор заспа зад волана и предизвика хаос на оживен булевард
Коментари Харесай

Пиян и дрогиран заспа зад волана на оживен булевард в Пловдив

Шофьор заспа зад кормилото и провокира безпорядък на многолюден бул. в Пловдив. Инцидентът става през вчерашния ден следобяд на метри от постройката на полицията. Оказва се водачът е бил пийнал и дрогиран.

“Това е един тежък случай, които за благополучие завърши без потърпевши. Това е следващият случай, в който лице, използвало алкохол в композиция с опиати, има неблагоразумието да се качи на автомобила си. Случката се развива на едно от най-натоварените кръстовища в Пловдив в час пик към 16:50 часа ”, описа началникът на “Пътна полиция ” в Пловдив Йордан Милушев.

Той акцентира, че на първия червен сигнал на светофара колата остава спряла, само че по-късно не потегля.

“Бдителни жители виждат, че вътре в колата има водач без реакции. В Центъра за ръководство на трафика сътрудници виждат на камерите, че на кръстовището се образува трафик, а по-късно се доближава и кола за спешна помощ ”, сподели Милушев.

Мъжът е споделил, че му е прилошало, а медиците на място откриват, че няма потребност от спомагателни проучвания, добави той.

От полицията са му създали тест за алкохол, който е посочил 1,54 промила в кръвта, а този за опиати - съществуване на опиати. 

До момента той има от 2005 година шест фиша за дребни нарушавания и шест акта. Задържан е за 24 часа в ареста
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР