Шофьор от Шумен получи рекордните 26 електронни фиша само за

...
Шофьор от Шумен получи рекордните 26 електронни фиша само за
Коментари Харесай

Шофьор от Шумен получи 26 електронни фиша за един ден


Шофьор от Шумен получи рекордните 26 електронни фиша единствено за един ден, оповестиха от локалната полиция в петък.

41-годишният извършител е бил спрян за инспекция, след което пътните служители на реда открили, че той има доста невръчени фишове. Затова е поканен в бранш " Пътна полиция ", за му бъдат връчени.

Всичките 26 електронни фиша били за превишена скорост, а наложените санкции за откритите нарушавания са в размер на 3690 лв., само че досега не са платени.

Друг извършител рекордьор е 47-годишен гражданин на село Царев брод. За 11 години той има 41 акта, а наказателните му постановления са на стойност 10 589 лв., само че нито една от глобите не е платена. Най-често превишавал скоростта, управлявал и с отнета брошура.

7720 лв. са отговорностите на 28-годишен мъж от село Друмево. Той в никакъв случай през живота си не е имал брошура, само че това не му попречило да кара. За 10 години има 28 акта.

За превишена скорост 41-годишен мъж от село Габрица бил засечен от камери пет пъти през юни и юли. Мъжът е глобяван с фиш общо 13 пъти, като санкциите му са на стойност 2420 лв.. Платил е единствено 150 лв.. Съставени са му и актове за открити административни нарушавания в размер на 5100 лв., от които е платил 1880 лв..
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР