Шофьор на тежкотоварен камион за международни превози заяви пред Хоризонт,

...
Шофьор на тежкотоварен камион за международни превози заяви пред Хоризонт,
Коментари Харесай

Автомобилът на международен шофьор беше запален пред дома му, мъжът се страхува за живота си



Шофьор на тежкотоварен камион за интернационалните транспорти съобщи пред Хоризонт, че се опасява за живота си, откакто тази заран персоналният му автомобил беше разпален до дома му в Благоевград. Това не е първият опит за заплашване на 56-годишния Емил Илчев:

" На първи май някой ми беше изпочупил с бухалка стъклото и ми беше срязал гумите на колата. Това беше сигнал, че иска ми се случи нещо по-голямо ".

Той показа, че от няколко месеца има съществени проблеми с някогашния си шеф, за решаването на които е алармирал Инспекцията по труда. При направената инспекция инспекторите установили нарушавания на трудовото законодателство - неизплатени хонорари, командировки и  непризнаване на направени разноски по виновност на  работодателя поради техническа нередовност на камиона. Шофьорът твърди, че притежателят на компанията му е нанесъл и побой. След запалването на  персоналния му автомобил, той е подал тъжба в полицията, в която е изложил своите подозрения, като е декларирал, че се опасява за живота си:

" Оттогава заживях в боязън. Смятам да напусна България "
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР