Шофьор на румънски ТИР заспал на волана и возилото се

...
Шофьор на румънски ТИР заспал на волана и возилото се
Коментари Харесай

Румънски тираджия причини погром във великотърновско село

Шофьор на румънски ТИР задремал на кормилото и возилото се забило в къща във великотърновското село Въглевци. Катастрофата е станала на пътя Свиленград-Русе в Хаинбоаз във вторник сутринта към 7 часа. Това заяви кметският наместник на селото Илия Радев, представен от " Труд ".

Шофьорът криволичел по пътя и най-после не съумял да овладее тежката машина, обърнал се и се забил в стената на жилището. За благополучие в дома не имало хора. Възрастната господарка ден преди този момент била взета при околните си в града.

На мястото на злополуката незабавно се озовали служители на реда, които установиле, че румънецът не е бил пийнал, само че е задремал на кормилото. Той е арестуван, а возилото би трябвало да бъде изтеглено от мястото на случая.

Тук непрекъснато стават произшествия и по знамение тази година няма убити. Искали сме да се сложат легнали служители на реда за ограничение на скоростта, само че това не можело да стане на основен път. От началото на годината злополуките са най-малко 5 и всеки ден тръпнем да не стане най-лошото “, показа Илия Радев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР