Шофьор на камион е загинал при катастрофа по пътя Русе-Бяла

...
Шофьор на камион е загинал при катастрофа по пътя Русе-Бяла
Коментари Харесай

Шофьор на камион загина на при инцидент пътя Русе - Бяла

Шофьор на камион е умрял при злополука по пътя Русе-Бяла в първия ден от новата година. Инцидентът е станал след разклона за село Пиргово, заяви Българска телеграфна агенция, като се базира на Спешна помощ в крайдунавския град.

Сигналът за злополуката е подаден след 16:30 часа. По първична информация водачът на камиона е аварирал, откакто е излязъл от пътя.

Веднага на място са изпратени екипи на полицията и на Спешна помощ. Медиците единствено са установили гибелта на мъжа. Причините за случая се обясняват.

От Агенция " Пътна инфраструктура " оповестиха, че придвижването в региона на случая е затруднено и се реализира в едната лента. Трафикът се контролира от полицейски екипи.

Временно придвижването по път I-5 Русе - Велико Търново след разклона за село Пиргово се реализира в двете посоки в една лента поради произшествието..

Инцидентът става на място, наситено с произшествия през годините. Именно поради това на 3 декември стартира и дълго отлаганият градеж на автомагистралата " Русе - Велико Търново "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР