Шофьор на автобус от градския транспорт в Пловдив направи добрина

...
Шофьор на автобус от градския транспорт в Пловдив направи добрина
Коментари Харесай

Добро дело в Пловдив! Шофьор на автобус помогна на трудноподвижна жена да пресече

Шофьор на рейс от градския превоз в Пловдив направи доброта тази заран. Това оповестиха в обществените мрежи жители, които са станали очевидци на положителното дело. Водачът на рейсът е забелязал жена, която е била трудноподвижна и е желала да пресече пешеходна пътека на един от булевардите в  „ Тракия “. Тогава той слязъл от рейса и я съпроводил до отсрещния тротоар.
Прочетете още
„ Едно огромно отлично за водача на градски превоз по линия 25, с номер PB 3870 TC, който видя, че на пешеходната пътека минава трудноподвижна стара дама, и спря на зелен светофар с цел да и помогне да премине безвредно на отсрещния тротоар. Добър образец за водачите от градския превоз в Пловдив. Правете положително, с цел да се чувствате същински щастливи ”, пишат към фотосите, жителите, които са видели случката.

Под обявата във фейсбук, пловдивчани показаха възхищението си от постъпката на водачът. Ето и част от мненията:

„ Браво на сътрудника,който е човек с ясно построена гражданска позиция, постоянно подготвен да се отзове и да помогне и това не е единственият случай. Дано има повече положителни и човечни хора. С тази си постъпка Митко потвърждава, че да си водач е предопределение с основна писмен знак. Браво! ”

„ Този човек е постоянно подобен. Винаги ще помогне и постоянно ще даде на хора в потребност. Браво, овации -човек с голямо „ Ч ”. Достоен за почитание и образец освен за водачите, само че и  за цялото население. Респект! ”.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР