Шофьор на Amazon в „много тежко състояние“, след като беше ухапана от силно отровна гърмяща змия, докато оставяше пакета във Флорида

...
Шофьор на доставка на Amazon е хоспитализиран в много тежко
Коментари Харесай

Шофьор на доставка на Amazon е хоспитализиран в „много тежко състояние“, след като беше ухапана от силно отровна гърмяща змия докато оставяше пакет във Флорида, съобщиха властите във вторник.

Източната диамантена гърмяща змия е била „навита“ до входната врата на дома на Палм Сити, когато шофьорът е дошъл да направи доставката, съобщи офисът на шерифа на окръг Мартин в публикация в социалните медии във вторник. Докато шофьорът вървеше към вратата, за да остави пакета, тя „бе ударена от змията в задната част на крака, точно над коляното“, се казва в изявлението.

Тя веднага се разболя и се обади на 911. Диспечерите успяха да използват GPS координати, за да локализират шофьора и да изпратят линейка, за да я откара в болницата, казаха служители. Името и възрастта на жената не се съобщават.

според херпетологичната страница на музея във Флорида. CBS Miami съобщи, че гърмящата змия има достатъчно отрова, за да убие петима души.

Центърът за контрол на отравянията във Флорида препоръчва, ако са ухапани от източен диамантен гръб, пострадалите трябва да „не прилагат турникет или лед, тъй като те влошават щети", нито трябва да „разрязват кожата и да изсмукват отровата". Центърът за контрол на отровите каза: „Отидете до най-близката болница.“

Палм Сити е в Атлантическия океан на Флорида на около 40 мили северно от Палм Бийч.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР