Шофьор на 21 години пострада рано тази сутрин при пътнотранспортно

...
Шофьор на 21 години пострада рано тази сутрин при пътнотранспортно
Коментари Харесай

Шофьор пострада при ПТП рано тази сутрин в Габрово

Шофьор на 21 години пострада рано тази заран при пътнотранспортно произшествие в Габрово на кръстовището сред улиците „ Юрий Венелин “ и „ Райчо Каролев “, оповестиха за Българска телеграфна агенция от от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Габрово. Сигналът за произшествието е постъпил тази заран към 4:15 ч. на тел. 112.

Полицейските чиновници са открили два аварирали автомобила, единият „ Фолксваген Кади “, ръководен от 21-годишен гражданин на с. Труд и лек автомобил „ Мерцедес “, ръководен от 39-годишен мъж  от с. Гъбене. 21-годишният лидер от село Труд е потърпевш, като при медицински обзор е открита фрактура на тазобедрената става, показват от полицията в Габрово. 

Пострадалият е отказал да бъде настанен в болница за лекуване, а пробите за алкохол и опиати и на двамата водачи са били негативни. Предстои органите на Министерство на вътрешните работи да открият аргументите за случая в кръстовището, което през годините е място на редица пътни произшествия. 

От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи допълниха, че произшествието е обслужено по съответния административен ред, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР