Шофьор блъсна няколко автомобила на паркинг в столичния квартал кв.

...
Шофьор блъсна няколко автомобила на паркинг в столичния квартал кв.
Коментари Харесай

"Изключително пиян и дрогиран": Шофьор блъсна девет коли в столичния квартал "Стрелбище"

Шофьор блъсна няколко автомобила на паркинг в столичния квартал кв. " Стрелбище ".

По описа на наши фенове той е бил пийнал или дрогиран и е блъснал към девет паркирани автомобила пред жилищна постройка. Очевидци на случая споделят, че мъжът е бил несъответстващ, управлявал е джип.

Инцидентът е станал през вчерашния ден към 22:30 часа. Тази заран към момента имаше следи от счупени стопове и стъкла. Повечето коли към този момент са издърпани. 

Планирано е да бъдат унищожени десетки дървета

На място идва полиция и арестува водача. 

Мъж от квартала описа пред bTV, че е разкрил автомобила си притиснат сред две коли в резултат на удар. По думите лидерът, предизвикал вредите, е бил нападателен, а органите на реда са разкрили оръжие в неговата кола. След това той е почнал да заплашва хората, събрали се към колите си, че ще простреля всички - доколкото е можел да приказва, тъй като му е било мъчно.

Според жена от региона задържаният водач е объркал мястото и е предизвикал вредите, до момента в който се е опитвал да излезе. " Засилвал се е, удрял се е. Беше извънредно пийнал и дрогиран, уповавам се да не е имало други произшествия по пътя ", разяснява тя.

Техен комшия е видял маневрите на лидера и персонално го е спрял да продължи с вредите. За благополучие те са единствено материални.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР