Шипка и Великден е едно и също нещо, само че

...
Шипка и Великден е едно и също нещо, само че
Коментари Харесай

Николай Марков: Няма разлика между Шипка и Великден за истинския българин

Шипка и Великден е едно и също нещо, единствено че едното е нравствен празник на българина, другото е на националното ни достолепие. На този монумент няма значение дали има грип или чума, който се усеща същински българин ще отиде и ще се поклони. Това съобщи пред Евроком Николай Марков.
Има ли сериозна маса от този вирус, който да ни повали. Такава маса в България няма. Нашата страна не е остров в Тихия океан, с ограничаващи ограничения не можем да спрем вируса. Има закони, които контролират епидемиологичните процеси. Има епиодемиологични гърмежи и ще има. Те могат да се случат и на нас, попита той.

Всичко мина и отпътува, само че грип А и грип Б отнесоха хиляди наши съграждани. Не би трябвало да слугуваме на страховете си. По-важното е, ние заслужаваме ли нашите политици да се държат по този начин и да оправдават милиарди със страховете, които насаждат у нас, попита специалистът по националнасигурност.

Всички пари изчезват на едни и същи места - в офшорки. Не са в България, не са в български банки. Тези пари не влизат във компаниите, които са реализатори на покупко-продажбите. Такава е схемата с пътищата, автомагистралите, с военното министерство. Схемата е една и съща, безапелационен бе Марков.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР