Шиниъд О`Конър публикува дълго видео във Фейсбук, с което доста

...
Шиниъд О`Конър публикува дълго видео във Фейсбук, с което доста
Коментари Харесай

Шиниъд О'Конър плаче за помощ

Шиниъд О`Конър разгласява дълго видео във Facebook, с което много тормози своите почитатели и близки. Певицата признава, че сега живее в крайпътен мотел в Ню Джърси и обмися дали да не постави завършек на живота си.

Оказва се, че 50-годишната певица, която няколко пъти през годините прави съществени изцепки, страда не от едно, а от три душевен болести. Тя е преследвана от натрапчиви мисли за самоубийство и в записа моли някой да се погрижи за нея.

 Пак търсят певицата Шиниъд О'Конър
Пак търсят певицата Шиниъд О`Конър

Тя още веднъж плаши, че ще се самоубие

Преди време Шиниъд бе диагностицирана с биполярно разтройство, а няколко пъти е бягала от вкъщи си и е била търсена от полицията.

Ето че в този момент певицата е самотна в крайпътен мотел, само че явно околните й са " вдигнали ръце " от нея. От две години някогашните й съпрузи и децата и били надалеч.

Тя се оплаква от предразсъдъците, които хората имат по отношение на психологично болните. Ирландката споделя, псувайки от самото начало, че децата и бащите им са на другия завършек на света и не им пука какво става с нея.

Певицата признава, хлипайки, че психоаналитикът й е най-милият човек на света, а всички други се държат с нея като с неработоспособен.

" Няма да умра, няма да умра, само че по този начин не се живее ", плаче О`Конър

" Правя това видео, тъй като желая всички да видят какво е. Защото на света има милиони като мен, които носят стигмата на луди. Психичните заболявания са като опиатите. Изведнъж всички, които би трябвало да те обичат и да се грижат за теб, стартират да се държат като идиоти ", споделя изпълнителката на огромния шлагер " Nothing Compares To You ".

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР