Шествие в защита на Лозан Панов организира днес инициативата Правосъдие

...
Шествие в защита на Лозан Панов организира днес инициативата Правосъдие
Коментари Харесай

Шествие в подкрепа на Лозан Панов тази вечер

Шествие в отбрана на Лозан Панов провежда през днешния ден самодейността " Правосъдие за всеки " посредством обществените мрежи.
Организаторите показват, че законността е погазена, а демокрацията е в заплаха.

Участниците в акцията под наслов " Да защитим Правото и Съда от Прокуратурата и Олигархията! " ще се съберат в 18:00 ч. при НДК и ще преминат до Съдебната палата, където ще останат до 20:00 ч.

" Законността е погазена , върховенството на Правото е застрашено, свободата и демокрацията към този момент са в огромна заплаха ! Могат да ви арестуват тайно; могат да ви упрекват безкрайно; могат да ви вземат незабавно имуществото със единствено едно прокурорско деяние и един акт на КПКОНПИ; могат да ви държат в ареста с месеци и да ви раздадат " профилирано правораздаване " по Прокурорски модел от Вишинско време; могат да обвинят и юриста Ви и да го отстранят от процеса... " - се споделя в послание на страницата на митинга.

" Могат всичко, само че към момента не владеят Съда. Подготвя се обаче процедура по премахване на Председателя на Върховния Касационен съд, Лозан Панов, след отчет на Инспектората към Висш съдебен съвет. Върховният съд е единственият поръчител за точното и еднообразно използване на законите от съдилищата, а достолепието и смелостта на арбитър Панов са последна бариера пред цялостното преодоляване на правосъдната система от Олигархията! " - показват уредниците.

От " Правосъдие за всеки " приканват жителите да покажат, че желаят да живеят в правова и демократична страна.
" Истината и справедливостта имат значение и е време да го покажем! " - се споделя в умозаключение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР