Шестокласник остана без далак след сбиване в училище в училище

...
Шестокласник остана без далак след сбиване в училище в училище
Коментари Харесай

Шестокласник остана без далак след сбиване в училище

Шестокласник остана без далак след сборичкване в учебно заведение в учебно заведение "Йоан Екзарх Български " в Шумен. Инцидентът стана в понеделник, а момчето към момента се намира в болничното заведение в града, споделя NOVA.

Шестокласникът Красимир се сбил със собствен съученик в часа по математика. На два пъти учителката ги разтървавала, а след втория път ги изпратила при педагогическия консултант. Тогава е пратено и трето дете.

„ В оня миг и аз бях при педагогическия консултант. Краси беше бледен и се оплакваше, че го боли корем. Веднага слязохме при фелдшерката. Тя даде първа помощ и се обадихме на родителите”, описа шефът на учебното заведение Валентина Тодорова. Тя заяви, че тази сряда педагогическият съвет ще заседава по случая.

Момиче би съученичка, блъска главата й в чина

Нападение над възпитаник пред погледа на преподавателя

11-годишно момиченце умря след пердах в учебно заведение

„ Краси сподели, че са се скарали за някакво топче и съжалява, че по този начин е станало. Той ми сподели, че е паднал по корем, а другото детенце е паднало по гръб”, изясни майката на потърпевшото дете Анелия Иванова.

"Детето е оперирано по неотложност, отхвърлен е далакът заради скъсване и кръвоизлив в корема. Два дни момчето беше в отделението за интензивно лекуване, в този момент към този момент е в Първа хирургия и е устойчиво ", заяви шефът на болницат в Шумен Атанас Атанасов.

Майката на Краси споделя, че той не е конфликтен, и че няма да търси виновност у другото дете. Днес обаче педагогическият съвет ще се събере да вземе ограничения. Директорът не разяснява дали другото дете е конфликтно.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР