Шесто РУ пое случая на бруталното сбиване между ученици в

...
Шесто РУ пое случая на бруталното сбиване между ученици в
Коментари Харесай

Полицията и Детска педагогическа стая поемат случая с побоя над осмокласник в Автото

Шесто районно управление (на МВР) пое случая на бруталното сборичкване сред възпитаници в Автото. Инспекторът от Детска педагогическа стая към районното ръководство е бил известен от педагогическия консултант на образователното заведение, оповестиха още от пловдивската полиция.
Прочетете още
По данни на родителите потърпевшото 15-годишно момче няма съществени пострадвания. На него е оказана му е здравна помощ.

Както TrafficNews заяви сбиването сред младежите от пловдивска професионална гимназия по превоз „ Гоце Делчев “ е зародил в огромното междучасие. Осмокласникът е бил атакуван от по-големи възпитаници в 11 клас. Конфликтът им почнал в една от класните стаи, само че ескалирал отвън постройката на гимназията.

Припомняме, че до момента в който са били в постройката на гимназията преподавателят, при който са имали час взима ограничения и ги гони от класната стая. В междучасието обаче, пребитото момче взема решение да подаде ръка за опрощение на своите съученици, само че те го атакуват в тил. Осмокласникът е пребит пред очите на десетки възпитаници, които не му оказват никаква помощ. 

Изяснява се самоличността на причинителите на побоя, както и аргументите и събитията за пораждане на спора.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР